Foglalkozás-egészségügy

Health Event Kft.

A foglalkozás-egészségügyi vizsgálatot a munkavállalónak munkába lépését megelőzően és azt követően a jogszabályi előírások szerinti rendszerességgel el kell végezni. Ez egy törvényi kötelezettség.

A jól teljesítő munkaerő mind lelkileg, mind pedig fizikailag megfelelő állapotban van. Célunk, egy olyan professzionális szolgáltatás biztosítása, amiben a munkavállalók is elégedettek lesznek a vizsgálat minőségével. 

A Health Event Kft. kifejezetten vállalati egészségügyi ellátások szolgáltatására jött létre.
Viszonylag új cég, de közel 20 éves szakmai tapasztalattal. Célunk, hogy a lehető leghatékonyabbá tegyük a partnereink számára az ellátást. Vállalati partnereink között nagy létszámú, országosan több telephellyel rendelkező ügyfelek is szerepelnek. 20 éves szakmai tapasztalatunkra hagyatkozva professzionális szinten kívánjuk ellátni meglévő és új ügyfeleinket.

Elindítottuk rendelésünket a Zugligeti Klinikán is!

A foglalkozás-egészségügyi szolgáltatást a Health Event Kft. biztosítja ügyfelei és munkavállalói részére az 1993. évi XCIII. törvény a munkavédelemről 58. §-a, a 89/1995. kormányrendelet a foglalkozás-egészségügyi alapszolgálatról, a 27/1995. NM a foglalkozás-egészségügyi szolgáltatásról, a 33/1998. (VI.24.) NM rendelet a munkaköri alkalmassági vizsgálatok rendjéről, valamint az érvényben lévő további rendeletekben előírtak és ügyfelei egyedi igényeinek figyelembevételével.

Ajánlatkérés: info@healthevent.hu
Telefon: +36 70 410 7480
web: www.healthevent.hu

A Health Event Kft. alapszolgáltatást biztosít partnerei részére. A szakmai alkalmassági vizsgálatot és beiskolázás előtti vizsgálatot nem tudjuk biztosítani.
Egyedileg is lehet szerződést kötni velünk, és ezt követően elvégezzük az alkalmassági vizsgálatot.