HU
Magyar
HU
Magyar
GB
English
Weboldal címe
Weboldal alcíme
Weboldal címe
Weboldal alcíme
HU
Magyar
HU
Magyar
GB
English
HU
Magyar
HU
Magyar
GB
English
Természetgyógyászat
A gyógyítás szolgálatában!
HU
Magyar
HU
Magyar
GB
English
Weboldal címe
Weboldal alcíme


Bemutatkozó


VALOR - latinul azt jelenti: ÉRTÉK. Ezzel a programmal egy olyan értéket szeretnénk átnyújtani Neked, amellyel megismerheted a tested működését, annak egyéni igényeit, és a lehető legtökéletesebbet hozhatod ki magadból. Személyre szabott csomagjainkkal elkerülheted a civilizációs betegségeket, elérheted a folyamatos fittséget, tökéletes alakot, szép bőrt és hajat, képes leszel uralni a stresszt, és megfiatalodsz.

A VALOR Program megálmodói Antal Vali és Fogoly Dóri, akik magukon tesztelték a programot, amelynek köszönhetően évek óta 90-100 %-os vitalitás szinten élik az életüket, miközben a magyar átlag 40% körül mozog. Ismerd meg őket:

Antal Vali vagyok, természetgyógyász, fitoterapeuta, táplálkozási tanácsadó és böjtszakértő. Idestova 35 éve foglalkozom természetgyógyászattal és az egészséges életmód propagálásával. 2017-ben Béky László tanár úrral mi lettünk ketten az év természetgyógyász szakemberei. Első mesterem Dr. Oláh Andor volt, évekig dolgoztam Dr. Papp B. János professzor mellett táplálkozási tanácsadóként, és dolgozhattam egy olyan tudományos tanácsadói testületben, amelyben Prof. Michael Balick etnobotanikus hatóanyag kutató, Dr. Jason Hawrelack bélflóra specialista, Dr. Paul Clayton klinikai farmakológus és Dr. Ládi Szabolcs kutatóorvos is tevékenykedett.

Sok éves tapasztalatom eredményeként bátran állítom, hogy általános egészségi állapotunk szinte teljes  mértékben attól függ, hogy megfelelő-e a szervezet tápanyagellátottsága, ami egy az egyben azon múlik,  hogyan étkezünk, és hogy iszunk-e kellő mennyiségű és minőségű vizet. Sok tünet enyhíthető  gyógynövényekkel, étrendkiegészítőkkel és gyógyszerekkel, de a tökéletes egészséget csak a makro- és  mikroszintű anyagcsere-beállítással érhetjük el.

2005 óta vagyok jelen saját brenddel az interneten, honlapomat azért hoztam létre, hogy még több embernek tudjak segíteni abban, hogy méreg és mérgelődés mentes, tiszta és egészséges életet éljen, hízás nélkül finomakat egyen, illetve eligazodjon a diéták útvesztőjében. 2008 óta foglalkozom állapotfelméréssel és tanácsadással, 2016 óta végzek műszeres felméréseket is.

​​----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Fogoly Dóra vagyok, Budapesten születtem. Életem egyik meghatározó dátuma volt, mikor 1992-ben először jutottam le egy karate edzésre, ami mára szenvedélyemmé nőtte ki magát és ennek okán a gojuryu stílusban 3 danos mesteri fokozatnál tartok. A nagy hatást valószínűleg az tette rám, hogy lenyűgözött a harcművészet fegyelmezett és bölcs világa, és mindaz, ahogyan az élet alapvető princípiumaihoz viszonyultak. Ez a megismerés indított el abba az irányba, hogy innentől fogva, érdeklődési köröm az ember teljessége, egészsége és működési mechanizmusai felé terelődött.

1998-ban szerettem bele a TM meditációba, ami azóta napi szinten életem része.  A kétezres évektől kezdve számtalan iskolát és tanfolyamot végeztem el, amelyek elmélyítették a világra és az embernek abban elfoglalt helyére vonatkozó tudásom.

A Természetgyógyász iskolát 2008-ban kezdtem el és végeztem fitoterápia és fülakupunktúrás addiktológus szakon, és az ott érkező ismeretek hozták meg bennem azt a felismerést, hogy a gyógynövények és ételeink megfelelő alkalmazásával nagymértékben támogathatjuk a szervezet rehabilitációját és öngyógyító folyamatait egy-egy kialakult probléma esetén.

Megértettem, hogy egészségünk alappillérei az életformánk és táplálkozásunk. Aki volt már beteg vagy hosszabb ideig tartó rossz közérzetben, az pontosan tudja, hogy milyen nagy kincs a bennünk rejlő tettre kész energia és a lelkes jókedv az életünk minden területén. Mostanra elmondhatom, hogy sikerül azt a teljességet élnem, amely ezeket biztosítja, és szeretném a hozzám fordulókat is ehhez hozzásegíteni.

Az általam alkalmazott makro táplálkozási méréssel képesek vagyunk feltérképezni a hozzánk forduló páciensek sejttápláltsági állapotát (sejtvitalitás), tápanyag szükségletét (zsír, fehérje, szénhidrát), aminek eredményeképp valóban azt tudjuk biztosítani testünknek, amire szüksége van, és teljesen egyedi személyre szabott táplálkozási tervet tudunk összeállítani.

Mi az a VALOR Program?

A Valor Program lényege, hogy teljes egészében vizsgálja a szervezetet, mind makro- mind mikrotápanyag oldalról. Figyelembe veszi a szervezet funkcionális működését, a szervezet megtisztításán keresztül a hormonegyensúlyra és a bélrendszer állapotára is nagy hangsúlyt fektet. Mindezt egyénileg, jelenlegi állapotot vizsgálva, ezzel elkerülve az általános javaslatokat. Egy olyan kidolgozott Program, ami két szakember több éves/évtizedes tapasztalatából született, olyan módszereket alkalmazva, amelyek a leghatékonyabban egészítik ki egymást.

 • makro- és mikro tápanyag beállítás
 • szervezet sejtszintű tisztítása
 • sejthidratáció helyreállítása
 • funkcionális egyensúly beállítása
 • testsúlyoptimalizálás
 • rejuvenálás


A VALOR Program makro tápanyag beállítása anyagcsere-állapot vizsgálattal történik, mikrotápanyagait pedig sejtanyagcsere analízissel határozzuk meg.

Az anyagcsere állapot vizsgálat lényege, hogy felmérjük a szervezet jelenlegi igényeit és ezzel optimalizáljuk a szervezet egyensúlyát, mind hormonális, idegrendszeri és égetőrendszeri (energiahasznosulás) oldalról. Ezen felül még befolyásoló szerepet játszik az emésztés, amit vércsoport és ételintolerancia szempontjából vizsgálunk.

Ha ezek a területek ideálisan működnek, megfelelő lesz a sejtek anyagcseréje. Ugyanis ezek a területek mind-mind befolyásolják a szervezet tápanyag felhasználását, azaz a metabolizmust. A jól működő sejtanyagcsere az egyik alapja annak, hogy jó egészségi állapotunk legyen, megfelelő tartományban legyen a zsír-izom hányadunk és energikusak legyünk.

Minden embernek mástól működik jól az anyagcseréje. Van, akinek a fehérje- és zsírdús étrend az ideális, míg másnak az összetett szénhidrátokban gazdag, és van, akiknek a vegyes koszt. Ezek az egyéni sajátosságok több tízezer évvel ezelőtt alakultak ki a népvándorlás során. A szervezet alkalmazkodott az adott klímához, ez alapján dőlt el mi az ideális táplálék. Nagyon egyszerű példával, akik az Egyenlítőtől távolabb telepedtek le több fehérjéhez és zsírhoz jutottak (pl. mai norvégok) így az ő szervezetük attól működik megfelelően. Akik az Egyenlítőhöz közelebb (pl. mai olaszok), ők összetett szénhidrátokból tudták fedezni a táplálékokat, mivel ott nagyobb részt a gabonafélék, gyümölcsök, zöldségek jelentették a betevőt és ugyanígy a vegyes étrendnél. Ezt felmérve kapjuk meg a anyagcsere állapotunkat és az egyéni makro tápanyag arányainkat, attól függően, hogy milyen hajlamot hoztunk.

A hasnyálmirigyen kívül a többi hormont termelő mirigyre is hatnak különböző élelmiszer csoportok. Ha sokáig ingerlünk egy mirigyet egy adott élelmiszerrel, elfáradhat és nem lesz megfelelő a hormontermelés (pl. IR, cukorbetegség, pajzsmirigy alulműködés). Ezért fontos tudnunk, melyik az a mirigy, amelyikre vigyáznunk kell, ugyanis, ha lassul a működése, az komoly súlyproblémákhoz és betegségekhez vezethet. Azonban ha túlműködik, lehet nem lesz súlyproblémánk, de a mirigy elfáradhat és alulműködésbe válthat át.  A hormon típus meghatározza a testalkatunkat és azt, hogy hova hízunk."

De hiába a tökéletes makrotápanyag beállítás, ha szervezetünk sejtszintű biokémiája nem megfelelően működik. Elég, ha csak a vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek nem tudnak hasznosulni kellőképp, vagy vízhiányosak a sejtjeink, máris sejtanyagcsere zavar állhat be, ami előbb- utóbb betegséghez vezethet.

Az emberi test nagyszámú sejtek összessége, amelyek az egyén állapotának megfelelően folyamatosan növekednek, fejlődnek, differenciálódnak, regenerálódnak és pusztulnak, illetve megújítják magukat a rájuk jellemző osztódás után. Egy felnőtt emberi szervezetben kb. 25 millió sejt osztódik percenként, míg a vérsejtekből kb. 100 millió termelődik újra egy perc alatt. A sejtosztódás és növekedés folyamán a sejtmagban található töltéssel bíró részecskék - amelyekből a sejtet felépítő alapegységek, az atomok állnak - illetve a  sejtmagon kívüli elektronok folyamatos mozgásban és változásban vannak, és ennek megfelelően a működésükre jellemző elektromágneses hullámokat bocsájtanak ki. 

A Quantum Medicina szerint a megbetegedés alapvető oka az, hogy az atommagon kívüli elektronok forgása és pályája megváltozik, amely megváltoztatja az atom, az abból álló apró és nagy biomolekulák, sejtek, illetve az ezekből felépülő szervek működését. Az elektromágneses hullámok, amelyek az emberi szervezetből távoznak, pontosan utalnak az emberi test állapotára: más mintázatot mutatnak amennyiben az ember egészséges, mást, ha meggyengült az egészsége, és mást, ha beteg. Ha meg tudjuk határozni ezeket a mintázatokat, meg tudjuk határozni a test állapotát is.

A műszeres felméréssel 274 különböző sejtszintű folyamatot tudunk ellenőrizni és analizálni. Ennek ismeretében össze tudjuk hangolni a mikrotápanyagcsere és a makrotápanyagcsere pillanatnyi állapotát, és ebből áll össze a személyre szabott étrendi javaslat.

Csomagok, árak, elérhetőségek

1. VALOR Csomagok

VALOR mikroanyagcsere állapotfelmérés Antal Valival

 • 40 000 Ft
 • családi csomag 2 fő részére 70 000 Ft


- Teljes műszeres felmérés, amely 274-féle sejtszintű funkciót térképez fel:

 • szív- és érrendszer, nyirokkeringés
 • emésztőrendszer, gyomor-és béltraktus működés
 • vastagbél, bélflóra állapota
 • máj és epehólyag működése
 • hasnyálmirigy funkciók, inzulinrezisztencia, diabétesz kiszűrése, vér- és vizeleti cukor szintje
 • veseműködés, kiválasztás, vizeleti paraméterek
 • köszvény szűrés
 • COPD, tüdő – légzés funkciók, vitálkapacitás
 • agyműködés, memória elemzés
 • csontrendszer állapota, csontsűrűség
 • reuma faktor, ízületi problémák feltárása
 • nyomelemek mennyiségi elemzése, (Ca+, Fe, Zn, Se, Ph, K, Mg, Cu, Co, Mn, I,  Ni, F, Mo, B, Sr, stb.)
 • vitaminellátottság (A, B, B1, B2, B3, B5, B6, B7, B12, C, D3, E, K, Folsav)
 • enzimek, koenzimek
 • aminosav hasznosulás és arányok
 • endokrin rendszer, hormonegyensúly
 • pajzsmirigy (FT4, T3, ANTITPO, Thyeroglobulin)
 • női / férfi működés, szaporítószervek
 • immunrendszer
 • kórokozók / paraziták
 • toxinok/nehézfémek, méreganyagok
 • sav-bázis egyensúly, pH
 • sejtek hidratáltsága
 • alapvető fizikai állapot
 • zsíranyagcsere háztartás zavarai
 • vérzsír értékek
 • szervek kollagén ellátottsága
 • testállapot elemzés /izom, testzsír arány, zsigeri zsír) indexek
 • egyéni mikro tápanyagszükséglet megállapítása; célmeghatározás a mérési eredmények alapján


 • Első műszeres kontroll a megbeszélt időben vagy 16 héten belül: 18 000 Ft
 • Második műszeres kontroll a megbeszélt időben vagy  16 héten belül: 13 000 Ft
 • Harmadik műszeres kontroll a megbeszélt időben vagy  16 héten belül: 10 000 Ft
 • Negyedik műszeres kontroll a megbeszélt időben vagy  16 héten belül: 8000 Ft
 • Minden további műszeres kontroll a megbeszélt időben vagy  16 héten belül: 8000 Ft
 • 6-12 hónapon belüli ellenőrző felülvizsgálat: 18 000 Ft


 • Telefonos, telegramos, messengeres vagy skype-os konzultáció 20 percenként 8000 Ft
 • Telefonos, telegramos, messengeres vagy skype-os kontroll konzultáció 20 percenként 5000 Ft
3. VALOR makro anyagcsere állapotfelmérés és ételintolerancia szűrés Fogoly Dórával

 • 40 000 Ft
 • családi csomag 2 fő részére 70 000 Ft


- A csomag tartalma:

 • kérdőíves állapotfelmérés
 • sejt szintű tápláltsági állapot mérése 
 • szénhidrát-tolerancia mérés 
 • hasnyálmirigy állapot mérése 
 • idegrendszeri állapot mérése 
 • égetőrendszeri állapot mérése 
 • hormonális hátterű anyagcsere működés mérése 
 • testösszetétel-elemzés  (zsír-izom hányad, hasüregi zsír, vízháztartás, csontsűrűség)
 • anyagcsere állapot meghatározása 
 • ételintolerancia lehetőségének felmérése hajlamosító tényezőkkel (10 étel-tesztanyag)
 • anyagcsereállapotnak, tápanyagellátottságnak és felszívódási állapotoknak megfelelő, egyénre szabott táplálkozási tanácsadás
 • anyagcsere- és felszívódási állapotoknak megfelelő egyéni élelmiszerlista
 • egy hetes személyre szabott mintaétrend
 • egy 20 perces ingyenes online konzultáció


 • Első műszeres kontroll 16 héten belül: 18 000 Ft
 • Második műszeres kontroll 16 héten belül: 13 000 Ft
 • Harmadik műszeres kontroll 16 héten belül: 10 000 Ft
 • Negyedik műszeres kontroll 16 héten belül: 8000 Ft
 • Minden további műszeres kontroll 16 héten belül: 8000 Ft
 • 6-12 hónapon belüli ellenőrző felülvizsgálat: 18 000 Ft


 • Telefonos, telegramos, messengeres vagy skype-os konzultáció 20 percenként 8000 Ft
 • Telefonos, telegramos, messengeres vagy skype-os kontroll konzultáció 20 percenként 5000 Ft4. VALOR anyagcsere beállítás

 • „Mit (t)egyek, hogy jobban legyek”  csomagok


Azoknak javasoljuk, akik fáradékonyak, energiahiányosak, emésztési problémákkal küzdenek vagy bármilyen emésztési diszkomfortérzetük van, állandóan puffadnak, allergiára hajlamosak, gyakran betegeskednek, sűrűn küzdenek légúti problémákkal, érzékeny, gyulladt, pattanásos, vagy ekcémára, hajlamos a bőrük, úgy érzik, nem tudják kipihenni magukat, vagy egyszerűen csak szeretnék tudni, mit kell tenniük ahhoz, hogy sokáig megőrizzék az egészségüket. • VALOR „Mit (t)egyek, hogy jobban legyek” teljes csomag


Teljes műszeres felmérés két orvostechnikai eszközzel és 2 szakember összehangolt komplex terápiás javaslatával (kb. 2 óra): 80 000 Ft helyett 70 000 Ft

Családi csomag 2 fő részére: 66 000 Ft/fő - A csomag tartalma:

 • sejt szintű tápláltsági állapot mérése 
 • szénhidrát-tolerancia mérés 
 • hasnyálmirigy állapot mérése 
 • idegrendszeri állapot mérése 
 • égetőrendszeri állapot mérése 
 • hormonális hátterű anyagcsere működés mérése 
 • anyagcsere állapot meghatározása
 • ételintolerancia mérés kritikus élelmiszer összetevőre
 • anyagcsere- és felszívódási állapotoknak megfelelő egyéni élelmiszerlista
 • egyéni mikro és makro tápanyagszükséglet megállapítása; célmeghatározás a mérési eredmények alapján
 • anyagcsereállapotnak, tápanyagellátottságnak és felszívódási állapotoknak megfelelő, egyénre szabott táplálkozási tanácsadás
 • szív- és érrendszer, nyirokkeringés
 • emésztőrendszer, gyomor-és béltraktus működés
 • vastagbél, bélflóra állapota
 • máj és epehólyag működése
 • hasnyálmirigy funkciók, inzulinrezisztencia, diabétesz kiszűrése, vér- és vizeleti cukor szintje
 • veseműködés, kiválasztás, vizeleti paraméterek
 • köszvény szűrés
 • COPD, tüdő – légzés funkciók, vitálkapacitás
 • agyműködés, memória elemzés
 • csontrendszer állapota, csontsűrűség
 • reuma faktor, ízületi problémák feltárása
 • nyomelemek mennyiségi elemzése, (Ca+, Fe, Zn, Se, Ph, K, Mg, Cu, Co, Mn, I,  Ni, F, Mo, B, Sr, stb.)
 • vitaminellátottság (A, B, B1, B2, B3, B5, B6, B7, B12, C, D3, E, K, Folsav)
 • enzimek, koenzimek
 • aminosav hasznosulás és arányok
 • endokrin rendszer, hormonegyensúly
 • pajzsmirigy (FT4, T3, ANTITPO, Thyeroglobulin)
 • női / férfi működés, szaporítószervek
 • immunrendszer
 • kórokozók / paraziták
 • toxinok/nehézfémek, méreganyagok
 • sav-bázis egyensúly, pH
 • sejtek hidratáltsága
 • alapvető fizikai állapot
 • zsíranyagcsere háztartás zavarai
 • vérzsír értékek
 • szervek kollagén ellátottsága
 • testállapot elemzés /izom, testzsír arány, zsigeri zsír) indexek
 • egyéni mikro tápanyagszükséglet megállapítása; célmeghatározás a mérési eredmények alapján
5. VALOR – Tisztító kúra csomag

 • ​Személyre szabott méregtelenítés összeállítása


A mai civilizált világban szinte minden emberben több a salakanyag és testidegen lerakódás, mint amennyit a szervezet természetes méregtelenítő rendszere elbír. Sajnos 10 emberből 9-ben különböző kártékony paraziták is élnek, amelyek nem okoznak betegséget, csak jelentősen rontják az életminőséget, mint ahogy a nehézfém túlterheltség is. Évezredek óta ismert az a tény is, hogy szinte minden betegség hátterében a vastagbél elsalakosodása áll.

Számtalan tisztító kúra ismert, de a legtökéletesebb minden esetben az, amit személyre szabnak, és a kliens egyedi paraméterei szerint állítják össze. Ez a csomag pont ezt - azaz a személyre szabott tisztító kúrát - nyújtja, egyénre beállított étrenddel.


Teljes műszeres állapotfelmérés két orvostechnikai eszközzel és 2 szakember összehangolt komplex terápiás javaslatával, személyre szabott – otthon, munka mellett is végezhető – tisztítókúra javaslattal (kb. 2,5 óra): 80 000 Ft helyett csomagárban 70 000 Ft

Családi csomag 2 fő részére: 66 000 Ft / fő 


- A csomag tartalma:

 • sejt szintű tápláltsági állapot mérése 
 • szénhidrát-tolerancia mérés 
 • hasnyálmirigy állapot mérése 
 • idegrendszeri állapot mérése 
 • égetőrendszeri állapot mérése 
 • hormonális hátterű anyagcsere működés mérése 
 • testösszetétel-elemzés  (zsír-izom hányad, hasüregi zsír, vízháztartás, csontsűrűség)
 • anyagcsere állapot meghatározása
 • anyagcsere- és felszívódási állapotoknak megfelelő egyéni élelmiszerlista 
 • szív- és érrendszer, nyirokkeringés
 • emésztőrendszer, gyomor-és béltraktus működés
 • vastagbél, bélflóra állapota
 • máj és epehólyag működése
 • hasnyálmirigy funkciók, inzulinrezisztencia, diabétesz kiszűrése, vér- és vizeleti cukor szintje
 • veseműködés, kiválasztás, vizeleti paraméterek
 • köszvény szűrés
 • COPD, tüdő – légzés funkciók, vitálkapacitás
 • agyműködés, memória elemzés
 • csontrendszer állapota, csontsűrűség
 • reuma faktor, ízületi problémák feltárása
 • nyomelemek mennyiségi elemzése, (Ca+, Fe, Zn, Se, Ph, K, Mg, Cu, Co, Mn, I,  Ni, F, Mo, B, Sr, stb.)
 • vitaminellátottság (A, B, B1, B2, B3, B5, B6, B7, B12, C, D3, E, K, Folsav)
 • enzimek, koenzimek
 • aminosav hasznosulás és arányok
 • endokrin rendszer, hormonegyensúly
 • pajzsmirigy (FT4, T3, ANTITPO, Thyeroglobulin)
 • női / férfi működés, szaporítószervek
 • immunrendszer
 • kórokozók / paraziták
 • toxinok/nehézfémek, méreganyagok
 • sav-bázis egyensúly, pH
 • sejtek hidratáltsága
 • alapvető fizikai állapot
 • zsíranyagcsere háztartás zavarai
 • vérzsír értékek
 • szervek kollagén ellátottsága
 • testállapot elemzés /izom, testzsír arány, zsigeri zsír) indexek
 • egyéni mikro tápanyagszükséglet megállapítása; célmeghatározás a mérési eredmények alapján
 • mindkét szakemberrel egy-egy ingyenes 20 perces telefonos konzultáció6. VALOR – „Egyél, hogy fogyj!” csomag


Ha eleged van a hatástalan, vagy jojó típusú fogyókúrákból, a sanyargató diétákból, az éhezésből, ha úgy szeretnéd beállítani az ideális testsúlyodat, hogy közben jóízűeket eszel, ha meg akarsz szabadulni a túlsúly minden egészségügyi mellékhatásától, ha végleges megoldást keresel az ideális testsúlyod beállításához, akkor ez a Te csomagod. Nem csak a tartós karcsúságot, hanem az egészséget is megkapod!


Az elhízás valódi okának a feltárása állapotfelmérő kérdőívvel, teljes műszeres felmérés két orvostechnikai eszközzel és 2 szakember összehangolt komplex terápiás javaslatával (kb. 2 óra): 80 000 Ft helyett csomagárban 70 000 Ft

Családi csomag 2 fő részére: 66 000 Ft/fő 


- A csomag tartalma: 

 • sejt szintű tápláltsági állapot mérése 
 • szénhidrát-tolerancia mérés 
 • hasnyálmirigy állapot mérése 
 • idegrendszeri beállítottság mérése 
 • égetőrendszeri beállítottság mérése 
 • hormonális hátterű anyagcsere működés mérése 
 • hízásra hajlamosító élelmiszerek kiszűrése egyéni testtípus alapján
 • ételintolerancia lehetőségének felmérése hajlamosító tényezőkkel (10 étel-tesztanyag)
 • anyagcsere állapot meghatározása 
 • anyagcsere- és felszívódási állapotoknak megfelelő egyéni élelmiszerlista
 • szív- és érrendszer, nyirokkeringés
 • emésztőrendszer, gyomor-és béltraktus működés
 • vastagbél, bélflóra állapota
 • máj és epehólyag működése
 • hasnyálmirigy funkciók, inzulinrezisztencia, diabétesz kiszűrése, vér- és vizeleti cukor szintje
 • veseműködés, kiválasztás, vizeleti paraméterek
 • köszvény szűrés
 • COPD, tüdő – légzés funkciók, vitálkapacitás
 • agyműködés, memória elemzés
 • csontrendszer állapota, csontsűrűség
 • reuma faktor, ízületi problémák feltárása
 • nyomelemek mennyiségi elemzése, (Ca+, Fe, Zn, Se, Ph, K, Mg, Cu, Co, Mn, I,  Ni, F, Mo, B, Sr, stb.)
 • vitaminellátottság (A, B, B1, B2, B3, B5, B6, B7, B12, C, D3, E, K, Folsav)
 • enzimek, koenzimek
 • aminosav hasznosulás és arányok
 • endokrin rendszer, hormonegyensúly
 • pajzsmirigy (FT4, T3, ANTITPO, Thyeroglobulin)
 • női / férfi működés, szaporítószervek
 • immunrendszer
 • kórokozók / paraziták
 • toxinok/nehézfémek, méreganyagok
 • sav-bázis egyensúly, pH
 • sejtek hidratáltsága
 • alapvető fizikai állapot
 • zsíranyagcsere háztartás zavarai
 • vérzsír értékek
 • szervek kollagén ellátottsága
 • testállapot elemzés /izom, testzsír arány, zsigeri zsír) indexek
 • egyéni mikro tápanyagszükséglet megállapítása; célmeghatározás a mérési eredmények alapján


1 hetes online elérhető étrend egyéni állapot szerint, részletes receptleírással, képekkel

mindkét szakemberrel egy-egy ingyenes 20 perces telefonos konzultáció
7. VALOR – „Gólya-Hír” program

- (9 hónapos nyomonkövetéssel)


Hölgyek és fiatal párok fordulnak hozzám tucatjával 2005 óta egy – sajnos manapság óriási méreteket öltött - problémával: Nem jön a baba! Annak ellenére nem jön, hogy a vizsgálatok szerint sem a leendő mamával, sem a leendő papával nincs különösebb baj.

Úgy vettem észre, hogy a párok könnyebben elfogadják a szervi meddőség, vagy nemzőképtelenség tényéből eredő gyermektelenséget, mint azt, hogy elvileg lehetne, még sincs. 

Ezt a programot azoknak a pároknak hoztam létre, akik úgy gondolják, hogy a meddőség nem orvostechnikai kérdés, hanem a leendő anyuka és apuka egészségi állapotán múlik, hogy megfogan-e a baba.

A program teljes ára változó, az első felmérés eredményei alapján, és a program személyre szabása után derül ki.

Teljes műszeres felmérés két orvostechnikai eszközzel és 2 szakember összehangolt komplex terápiás javaslatával, személyre szabott – otthon, munka mellett is végezhető – kúrajavaslattal, teljes táplálkozás beállítással 2 főre (anyuka-apuka)

Az első műszeres felmérés ára kedvezményesen 66 000 Ft/pár. 

A Gólya-Hír Programról bővebb tájékoztatás a következő számon: +36 70 272 6111


Házhoz megyünk!

Budapesten és Székesfehérváron rendszeresen vannak vizsgálatok, de bármelyik vidéki városba vagy településre szívesen házhoz megyünk, ha van legalább 6 jelentkező.  Természetesen, aki megszervezi a vidéki vizsgálatokat, annak ingyen van az alap program.

A vizsgálat helyigénye: 2 asztal, 4 kényelmes, lehetőleg karfa nélküli szék, legalább 10 nm-es szeparálható helyiség.  (Voltunk már orvosi rendelőben, jógastudióban, szépségszalonban, masszázsszalonban, családi házban, nagyobb lakás egyik szobájában, étterem különtermében.) 100 km-nél távolabbi hely esetén szállást is kérünk biztosítani.


Előadással egybekötött vizsgálat

Az előadás feltételei

a két előadó honoráriumot nem kér, csak útiköltség, szállás, és étkezés térítést

minimun 20 fő résztvevő az előadáson

minimum 6 fő teljes Valor csomagot kérő résztvevő a vizsgálatokon


Elérhetőségek:

antalvali@antalvali.co.hu

dora@fogoly.hu

A programra a következő telefonszámokon jelentkezhetsz és kérhetsz időpontot:

+36 70 272 6111 - ha ezt a számot nem éred el, akkor:

+36 30 992 8156