HU
Magyar
HU
Magyar
GB
English
Weboldal címe
Weboldal alcíme
Weboldal címe
Weboldal alcíme
HU
Magyar
HU
Magyar
GB
English
Weboldal címe
Weboldal alcíme
HU
Magyar
HU
Magyar
GB
English
Természetgyógyászat
A gyógyítás szolgálatában!
HU
Magyar
HU
Magyar
GB
English
Weboldal címe
Weboldal alcíme

Antal Vali és Fogoly Dóra

Antal Vali, Fogoly Dóra

természetgyógyászok

Antal Vali vagyok, természetgyógyász, fitoterapeuta, táplálkozási tanácsadó és böjtszakértő.

Idestova 35 éve foglalkozom természetgyógyászattal és az egészséges életmód propagálásával. 2017-ben Béky László tanár úrral mi lettünk ketten az év természetgyógyász szakemberei. Első mesterem Dr. Oláh Andor volt, évekig dolgoztam Dr. Papp B. János professzor mellett táplálkozási tanácsadóként, és dolgozhattam egy olyan tudományos tanácsadói testületben, amelyben Prof. Michael Balick etnobotanikus hatóanyag kutató, Dr. Jason Hawrelack bélflóra specialista, Dr. Paul Clayton klinikai farmakológus és Dr. Ládi Szabolcs kutatóorvos is tevékenykedett.

2008 óta foglalkozom állapotfelméréssel és tanácsadással, 2016 óta végzek műszeres felméréseket is.

Sok éves tapasztalatom eredményeként bátran állítom, hogy általános egészségi állapotunk szinte teljes mértékben attól függ, hogy megfelelő-e a szervezet tápanyagellátottsága, ami egy az egyben azon múlik, hogyan étkezünk, és hogy iszunk-e kellő mennyiségű és minőségű vizet. Sok tünet enyhíthető
gyógynövényekkel, étrendkiegészítőkkel és gyógyszerekkel, de a tökéletes egészséget csak a makro- és mikroszintű anyagcsere-beállítással érhetjük el.
2005 óta vagyok jelen saját brenddel az interneten, honlapomat azért hoztam létre, hogy még több embernek tudjak segíteni abban, hogy méreg és mérgelődés mentes, tiszta és egészséges életet éljen, hízás nélkül finomakat egyen, illetve eligazodjon a diéták útvesztőjében.

Életem egyik meghatározó dátuma volt, mikor 1992-ben először jutottam le egy karate edzésre, ami mára szenvedélyemmé nőtte ki magát és ennek okán a gojuryu stílusban 3 danos mesteri fokozatnál tartok. A nagy hatást valószínűleg az tette rám, hogy lenyűgözött a harcművészet fegyelmezett és bölcs világa, és mindaz, ahogyan az élet alapvető princípiumaihoz viszonyultak. Ez a megismerés indított el abba az irányba, hogy innentől fogva, érdeklődési köröm az ember teljessége, egészsége és működési mechanizmusai felé terelődött. 1998-ban szerettem bele a TM meditációba, ami azóta napi szinten életem része. A kétezres évektől kezdve számtalan iskolát és tanfolyamot végeztem el, amelyek elmélyítették a világra és az embernek abban elfoglalt helyére vonatkozó tudásom. A Természetgyógyász iskolát 2008-ban kezdtem el és végeztem fitoterápia és fülakupunktúrás addiktológus szakon, és az ott érkező ismeretek hozták meg bennem azt a felismerést, hogy a gyógynövények és ételeink megfelelő alkalmazásával nagymértékben támogathatjuk a szervezet rehabilitációját és öngyógyító folyamatait egy-egy kialakult probléma esetén.

Megértettem, hogy egészségünk alappillérei az életformánk és táplálkozásunk. Aki volt már beteg vagy hosszabb ideig tartó rossz közérzetben, az pontosan tudja, hogy milyen nagy kincs a bennünk rejlő tettre kész energia és a lelkes jókedv az életünk minden területén. Mostanra elmondhatom, hogy sikerül azt a teljességet élnem, amely ezeket biztosítja, és szeretném a hozzám fordulókat is ehhez hozzásegíteni. Az általam alkalmazott makro táplálkozási méréssel képesek vagyunk feltérképezni a hozzánk forduló páciensek sejttápláltsági állapotát (sejtvitalitás), tápanyag szükségletét (zsír, fehérje, szénhidrát), aminek eredményeképp valóban azt tudjuk biztosítani testünknek, amire szüksége van, és teljesen egyedi személyre szabott táplálkozásitervet tudunk összeállítani.


Mivel fordulhatnak hozzánk?

A VALOR Program megálmodói között vagyunk, mivel magunkon teszteltük a programot, amelynek köszönhetően évek óta 90-100 %-os vitalitás szinten éljük az életüket, miközben a magyar átlag 40% körül mozog.

Amennyiben úgy érzi, tudunk Önnek segíteni, forduljon hozzánk bizalommal!

Mi az a VALOR program?

Telefon és előjegyzés:

+36 1 275 1444
+36 1 275 1455

Rendelési idő:

páros hét, kedd: 15:00–19:00
minden hét péntek: 15:00–19:00

Kérdés esetén elérhetőek vagyunk az alábbi email-címen:

lasersurge.kft@gmail.com

Árak

Bőrelváltozások

Anyajegy eltávolítása, szemölcs eltávolítása, tyúkszem eltávolítása, fibróma eltávolítása, egyéb bőrelváltozások kezelése


Első darab kezelése 25 000 Ft, amely a konzultációt tartalmazza
Minden további darab 10 000 Ft/db

Benőtt köröm kezelése, benőtt köröm lézeres műtét


1 oldal (egy körömszél) 30 000 Ft
Minden további oldal (további körömszél)
30 000 Ft/oldal

Végbéltáji megbetegedések (berepedés, kizáródott aranyér) lézeres kezelése


30 000 Ft-tól

Bőrelváltozás sebészeti kimetszése hagyományos technikával


35 000 Ft (az ár tartalmazza a varratszedést is)

Körömgomba kezelése, lézeres körömgomba-kezelés


körmönkénti kezelés 25 000 Ft/alkalom

Tetoválás-eltávolítás, lézeres tetoválás-eltávolítás


mérettől függően 30 000 Ft-tól

Condyloma lézeres kezelése


kiterjedéstől függően 30 000 Ft-tól

Szövettani vizsgálat


vizsgálati darabonként 15 000 Ft

Önálló sebészeti vizsgálat és véleményezés


25 000 Ft